snajper-s1 Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Malgolka skontaktuj się ze mną na priv. Ja osobiście nie mam auta, ale ojciec ma:) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgolka Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 napisać napisałem ale czy dojdzie to nie wiem - tak jak poprzednio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanoczanin Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2006 panowie to jak decyzja? jedziemy jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgolka Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 ja jadę, a co z wami dojedziecie gdzieś czy jak? bo jakoś ciężko coś wam ustalić, ja dałem konkretną propozycję, ale nie otrzymałem konkretnej odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 Ja mogę być w Lesku, tylko o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanoczanin Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2006 panowie jezeli po swietach nie bedzie sniegu,to dajcie znac jak bedziecie planowac jakis wypad,dopiscie i mnie do skladu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 Efekty wyprawy z Malgolką-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 I 3 saperki. Reszta tutaj: http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=400432 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgolka Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 witaj snajper widzę że jeszcze nie czyściłeś fantów , moje też czekają na lepsze czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgolka Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 a po świętach jak będzie możliwa pogoda to chętnie, sanoczanin nie nawal tym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanoczanin Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2006 bez obaw,macie moje slowo ze pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgolka Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 ej chłopaki nie zaglądacie tutaj już, jak święta? a tak właściwie jest po świętach więc może coś by jeszcze kopną,choć ziemia może być trochę zmarznięta.z mojego okna widać że w górach jest trochę śniegu, ale dolinki mogą czekać na nas, pozdr.Odpw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanoczanin Napisano 29 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2006 swieta super tylko ciezko na zoladku,nie wiem czy bede mial sile cos kopac.ale mozna gdzies wyskoczyc.zaplanowac nastepna wyprawe,pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanoczanin Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2007 panowie moze zorganizowalby jakis wypad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgolka Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 jeśli pogoda będzie znośna proponuje najbliższą sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanoczanin Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2007 ok,ja jestem chetny,daj znac co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgolka Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 włącz telefon albo szukaj zasięgu zadzwonie około 22-giej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanoczanin Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2007 napisz na gg,2148643 tel.mam w naprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgolka Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 u mnie GG nie idzie podaj stacjonarny albo napiszę maila tylko nie wiem czy dojdzie , jak tak to odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Fanty z wczorajszej wyprawy z Malgolką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 I co może wypadzik w weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 Wczorajsza wyprawa, niestety sam byłem, ale jak widać się opłacało. Śniegu nawet nie widać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 I zbliżenie na mniejsze fanty. Po lewej chyba część z carskiej latarni", klamerka ma widełki i zaczep. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanoczanin Napisano 18 Luty 2007 Autor Share Napisano 18 Luty 2007 panowie mysle ze pomalu trzeba otworzyc sezon letni,macie jakies propozycje co do wypadu w teren? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgolka Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 sezon cały czas otwarty, tylko ty zamiast kopać,udajesz że chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.