Skocz do zawartości

sanok

sanoczanin

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 77
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
czesc,nie ma problemu,mozemy gdzies wyskoczyc wspolnie na kilka dni.myslalem o dukli i tamtych okolicach.jak masz inne propozycje to pisz,najlepiej na moj meil:sanok32@tlen.pl
pozdrawiam Rysiek
Napisano
wakacje jeszcze są daleko ale bardzo czętnie,posiadam samochód więc nie ma problemu z dalszymi wyjazdami, a jeżeli chodzi o bliższe tereny to może okolice Baligrodu albo Komańczy- I wojna?
Napisano
Malgolka mieszkasz w takim terenie i jeszcze rozwazasz dalsze wyjazdy. Co do Bieszczad byłem tam wczoraj,w dolinach jak na grudzien przyjemnie, ale wyżej zima...

sanoczanin i malgolka skontaktujcie sie na priva.
Napisano
witam panowie co powiecie na wypad w najbliższą niedzielę,
jeżeli jesteście chętni, to dajcie także jakieś propozycje, czekam na szybką odpowiedż. może być na priva, pozdrawiam stachu.
Napisano
cześć cis, dla mnie dalsze wyjazdy to więcej niż 50 -60 km
a ze względu że mieszkam na pogórzu leskim,chcąc dojechać np. do dukli to muszę zrobić trochę więcej.
a co do priva to coś mój komp nie odczytuje waszych adresów, więc może napiszcie, lub cuś takiego,pozdrawiam i spieszcie się, bo będe musiał iść sam.
Napisano
ja proponuje Baligród a właściwie jego okolice, dla mnie blisko, co wy na to.
czy macie czym dojechać, spotkalibyśmy się w Baligrodzie koło czołgu powiedzmy o 9 tej rano.
Jeśji macie inne propozycje to chętnie, może wasze okolice?
staszek.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie