sanoczanin Napisano 2 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2006 szukam kumpli z sanoka lub bliskiej okolicy do wspolnych wypadów w teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgolka Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 jestem z Berezki k Polańczyka chętnie gdzieś bym wyskoczył ale chyba nie w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanoczanin Napisano 12 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2006 czesc,nie ma problemu,mozemy gdzies wyskoczyc wspolnie na kilka dni.myslalem o dukli i tamtych okolicach.jak masz inne propozycje to pisz,najlepiej na moj meil:sanok32@tlen.plpozdrawiam Rysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgolka Napisano 12 Grudzień 2006 Share Napisano 12 Grudzień 2006 na dzień dzisiejszy w grę wchodzą wypady jednodniowe i to tylko w niedzielę,automatycznie chyba gdzieś bliżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanoczanin Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2006 ale ja myslalem o wakajach,wtedy mozna na kilka dni wyskoczyc.a gdzies blizej? o jakim miejscu myslisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgolka Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 wakacje jeszcze są daleko ale bardzo czętnie,posiadam samochód więc nie ma problemu z dalszymi wyjazdami, a jeżeli chodzi o bliższe tereny to może okolice Baligrodu albo Komańczy- I wojna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanoczanin Napisano 15 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2006 nie ma problemu,pisz kiedy i gdzie.ja jestem otwarty na kazda propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Malgolka mieszkasz w takim terenie i jeszcze rozwazasz dalsze wyjazdy. Co do Bieszczad byłem tam wczoraj,w dolinach jak na grudzien przyjemnie, ale wyżej zima...sanoczanin i malgolka skontaktujcie sie na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanoczanin Napisano 15 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2006 cis a ty skad jestes,moze dolaczysz do nas i wspolnie gdzies skoczymy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Ej chłopaki a może bym się do Was podpiął? Rysiek wiesz gdzie mieszkam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanoczanin Napisano 15 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2006 wiem i zapraszam,czuje ze bedzie niezla ekipa.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgolka Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 witam panowie co powiecie na wypad w najbliższą niedzielę,jeżeli jesteście chętni, to dajcie także jakieś propozycje, czekam na szybką odpowiedż. może być na priva, pozdrawiam stachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgolka Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 cześć cis, dla mnie dalsze wyjazdy to więcej niż 50 -60 kma ze względu że mieszkam na pogórzu leskim,chcąc dojechać np. do dukli to muszę zrobić trochę więcej.a co do priva to coś mój komp nie odczytuje waszych adresów, więc może napiszcie, lub cuś takiego,pozdrawiam i spieszcie się, bo będe musiał iść sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Napiszcie coś, bo też bym się wybrał, zanim śnieg spadnie. Mój mail: jarek_klaja@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Malgolka daj swój GG jak masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgolka Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 nie mam gg, ale podam ci tel. mailem - znalazłem go w poznajmy się", Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgolka Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 cholewka nie zauważyłem, że już podałeś go wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgolka Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 cholewka, nie zauważyłem że podałeś go wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgolka Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 nie mogę wstawić posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Malgolka, na razie nic nie dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgolka Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 to nie wiem co jest grane, mail poszedł,atel masz tytaj- 695-833-795 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanoczanin Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2006 moj gg:2148643tel.507 148 971dajcie znac co i jak.umowimy sie na wspad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgolka Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 ja proponuje Baligród a właściwie jego okolice, dla mnie blisko, co wy na to.czy macie czym dojechać, spotkalibyśmy się w Baligrodzie koło czołgu powiedzmy o 9 tej rano.Jeśji macie inne propozycje to chętnie, może wasze okolice?staszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanoczanin Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2006 ja jestem chetny na kazda propozycje ale niestety nie mam czym dojechac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgolka Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 no to trochę kicha, może snajper ma jakiś pojazd, a może dojechałbyś autobusem do leska a tam bym cię odebrał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.