oleq Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Napisano 1 Grudzień 2006 Witam Uzbierało mi sie pare rzeczy których nie moge zidentyfikowac. Prosze o pomoc fachowców.Foto nr1.
oleq Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Napisano 1 Grudzień 2006 Pawel dzieki.. Czy inni moga mi jeszcze pomoc z identyfikacja??? prosze.
Queis Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 Witam kolego pierwsze zdiecie to wianek z lozyska stozkowego ,ogniwo tasmy jest z amunicji 37mm, stosowana w Jak-9T,jak i winnych maszynach sowieckich ,tabliczka znamionowa z silnika elektrycznego lub jakiegos urzadzenia .
Queis Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 Jedna z fotek przedstawia polamane okucie od mebla akawalek zaworu stozkowego tylko na zlom sie nadale wiek ciezko okreslic napewno 80 lat
oleq Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Napisano 1 Grudzień 2006 Dzieki Queis brachu. Mowiac ogniwo tasmy masz na mysli fotki ktore przedstawiaja ósmą rzecz z kolei?
Horst Napisano 2 Grudzień 2006 Napisano 2 Grudzień 2006 Jest to pochwa od bagnetu 98/05, tzw liść".Pozdrawiam
oleq Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Napisano 1 Grudzień 2006 Witam Uzbierało mi sie pare rzeczy których nie moge zidentyfikowac. Prosze o pomoc fachowców.Foto nr1.
oleq Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Napisano 1 Grudzień 2006 I takie oto czeskie pudełeczko z igłami znalezione na niemieckim smietniczku. Moze ktos powie cos wiecej? noi ile moze byc to warte ? fot1
oleq Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Napisano 1 Grudzień 2006 łuska? od czego? nie widze zadnych bić. fot1
Pytanie
oleq
Witam
Uzbierało mi sie pare rzeczy których nie moge zidentyfikowac. Prosze o pomoc fachowców.
Foto nr1.
37 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.