zoltar92 Napisano 30 Listopad 2006 Autor Napisano 30 Listopad 2006 czy ktoś może jedzie po niedzieli w stronę dukli z wykrywką na kilka dni?? , taka pogoda a ja nie będę siedzial w domu!! ,ruszam pociągiem ale gdyby ktoś ruszal samochodem to chętnie się dożucę do wachy , mogę się dolączyć gdzieś po drodze , będę jechal z wawy.można też wyskoczyć na slowacką stronę gdyby byl transport! ,czekam na odpowiedź. mój meil zoltr92@wp.pl lub gg 881 90 85.
Hitboy64 Napisano 30 Listopad 2006 Napisano 30 Listopad 2006 A gdzie planujesz? ja jestem miejscowy to może bym się przyłączył na jakąś miejscówke
zoltar92 Napisano 30 Listopad 2006 Autor Napisano 30 Listopad 2006 myślalem o okolicach duli ale może być każda inna miejscówka w okolicy , wolal bym te miejsca gdzie kiedyś coś się trafialo nie wiem jak teraz bo dawno tam nie zaglądalem. myślalem o pólnocno wschodnim stoku magóry niedaleko chyrowej , albo o kiczerze telepkowej niedaleko barwinka , dokladnie nie mam konkretnej trasy , mam tylko miejsca gdzie kiedyś sporo wychodzilo i chętnie bym ruszyl starym szlakiem.jeśli pojadę pociągiem to myślę że realne są okolice dukli , jeśli będzie jakaś furka to można zwiedzić okolicę lub slowację.czy ktoś reflektuje??
sanoczanin Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 czesc,jestem z sanoka,wprawdzie nie mam auta ale moge ci potowarzyszyc.
ja20 Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 jak jeszcze byś kiedyś się tam wybierał to napisz na forum albo na priv.jestem z pod Warszawy.samochodu niestety nie posiadam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.