bartekl23 Napisano 8 Październik 2003 Autor Share Napisano 8 Październik 2003 Witam!Skąd bierzecie kwasy np. solny i inne chemiczne sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 Ze sklpu. Drogą kupna.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 Ja znalazłem u znajomwgo w garażu kilka butelek kwasu solnego :-))A tak w ogóle to kupuje w sklepach chemicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beyo Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 Ja tam jestem chemikiem i problemu nie mam...A kwasy często bywają w sklepach chemicznych o ozszerzonym asortymencie", tam gdzie mają farby, kleje i inne tego typu rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.