Skocz do zawartości

Zemsta II? - do kogo należy?

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem się o to zapytac kilka miesięcy temu ale z głowy mi wyleciało... Na War & Peace pojawił się Sherman wnaszych barwach co mnie zaciekawiło. Nie słyszałem aby ktoś prywatny w naszym kraju posiadał takowego. Nazwa własna ZEMSTA II nie pozostawia wątpliwości...no ale skoro brytole uważaja po różnych programach za Elite Forces to może jakiś zawodnik się znalazł..

Akurat tak się składa że na moich oczach było to malowane. A historia była zupełnie prozaiczna. Przyjechał Sherman zupełnie bez oznaczeń, i chłopaki chyba nie mieli jak go ozdobić". Tak się składało że jednego z nich żoną była Polka, która przysłała zdjęcie Zemsty. Puszka farby, pędzel i w pół godziny była ZEMSTA II.
Zapraszam do mojej galerii z W&P 2005 http://www.militarni.pl/?lang=1&cat=149&galeria=172
gdzie można zobaczyć Zemstę.
A na zdjęciu chłopaki są nasze, z Kluczborka ;)

Cavalry Ranger- nawet neśmiało nie przypuszczałem. No cóż ale jak mogłem pomysleć, że ktos go pomalował w ten sposób celowo z jakas podbudową ideologiczno-sentymentalną. Ale dobre i to... Dzięki za linka i zdjęcie zjedzonego przez ermity" M3- dawno go nie widziałem. :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie