jacw Napisano 27 Listopad 2006 Autor Share Napisano 27 Listopad 2006 Takie małe, a w okolicy leje o średnicy 5 m. i głębokie na 2 m. Myślę, że urwałoby nie tylko łapkę. Tylko nie wiem gdzie podziała się główka tego nieszczęścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sexo Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 sedno sprawy tkwi w srodku :)piekny przyklad niewybuchu gotowego do detonacji, ladnie skorodowana resztaka zapalnika z detonatorem w srodku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 Wtam czy to nie okolica Nowej Woli - Mariampola? Widzieliśmy w niedziele identyczny ale nikt nie chciał go zakopać. Szkoda łapek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacw Napisano 27 Listopad 2006 Autor Share Napisano 27 Listopad 2006 To są okolice Gdańska:)wykopałem i starannie zakopałem. Może jak będę miał więcej czasu to zadzwonię na policję, ale dzisiaj nie miałęm ochoty marznąć w oczekiwaniu na saperów :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.