Winchester Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 Z jednego dołka wyskoczyły takie oto fanciki...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 poproszę o zdjęcia tego szpadla w lewym gornym rogu....jeśli mozna ...PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winchester Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 kojaży mi sie z niemiecką saperką ... niestety ułamana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winchester Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 druga strona...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Dobrze Ci się kojarzy -niemiecka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winchester Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 kawałek dalej od tego miejsca znalazłem jeszcze taki przyjemny fancik , zdobiony własnoręcznie pojemniczek do zapałek.... grawerowania mi sie kojażą bo znalazłem cygaretke albo papierośnice o podobnych zdobieniach tamta należała do żołnierza rosyjskiego Syczewa A.A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winchester Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 drugie foto >>>PS oczywiście zapałki sa współczesne heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.