QB@ Napisano 24 Listopad 2006 Autor Share Napisano 24 Listopad 2006 mam pytanie czy trzeba zrobić sobie pozwolenie na bagnet długości 50 cm ?? czy wy macie takie pozwolenia ?? jak to wygląda tzn. ile kosztuje takie pozwolenie i czy nasze władze kładą nacisk na takie pozwolenia ?? nie wiem czy były już takie wątki ale gdzieś mi sie obiło że na broń białą powyżej 20- kilku cm trzeba pozwolenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUSZYNA Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 Staraurban-legend"-nie potrzeba pozwolenia na broń białą.Zakazane są za to kastety,ukryte ostrza np.w laskach, parasolach i innaroń bandycka"czymkolwiek by ona nie była ;-).pozdrawiamkruszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUSZYNA Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 http://www.abc.com.pl/serwis/du/1999/0549.htmPrzeczytaj będziesz wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 25 Listopad 2006 Autor Share Napisano 25 Listopad 2006 dzięki za pomoc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.