Przemas1976 Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Okejos, daj namiary na siebie, mam cala rekonstrukcje nagrana przez kogos ze strony niemieckiej, mpeg, dziwek cos sie nie zgadza i oglonie strasznie chaotycznie to ktos nagral, ale na pewno cos do montazu sie przyda. Odezwij sie do mnie na maila: corum@tlen.pl , fotki tez Ci wysle, okolo 2 tys. zdjec? wystarczy? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Witam panowie, ma ktoś może jakieś filmy lepszej jakości? Przynajmniej 2 uczestników biegało z kamerą (chyba) i z chęcią obejrzałbym te filmy, albo jakieś ciekawe zdjęcia z samej końcówki, już po radzieckiej stronie. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misio3 Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Zapraszam do wglądu w relacje TGRH z przezyć na imprezie ( do tego 20 fotek ) - http://www.tgrh.org/index1.php?akcja=glowna&a=61&z=66Pozdrawiam :o)Stopczyk TGRH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizeria Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 fajne fotki Stopczyk ... a oto SGRH 3 Bastion Grolman na pozycjach wyjściowychMizerSGRH3 Bastion Grolman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizeria Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 i na tyłach klasztoru ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizeria Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 oj ... to oczekiwanie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizeria Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 i poszło ... do Sanu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizeria Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 a nurt dość rwący był ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizeria Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizeria Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 SGRH 3 Bastion Grolman na sowieckim brzegu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizeria Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 No i zobacz Misiek coście narobili ... a rannych trzeba było spowrotem taki szmat taszczyć ... ale noszowi dali radę ... a dziewczyny w punkcie medycznym też się nie nudziły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizeria Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 dobrze mieć własne siostrzyczki na tyłach ...MizerSGRH3 Bastion Grolman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misio3 Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Korzystając z tematu - ja nie na temat !.Wszystkiego najleprzego na nowej drodze życia dla Państwa Majkowskich !. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misio3 Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Mizer ! - Ja nic nie zrobiłem ! - ja jedynie wypatrywałem Twojego czerepu w krzaczorach przez moją muszkę :o) - ale jedynie Małego uwidzieł ale nie ubił !. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 misio3 no wiesz co chciales naszego mizerke ubic???? oj nie ladnie nie ladnie..:DTu jest relacja w formie listu do domu naszego Oberschutze z wydarzen w Przemyslu ... http://www.bastiongrolman.org/index1.php?go=barbarossaA wiec wszego najlpeszego malodej parze!!!ps. zdjecia sie niedlugo pokazaPozdrawiamgoralSGRH 3 Bastion Grolman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misio3 Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 List - Super pomysł ! A co do Mizerii - zdradzę teraz Wam całą prawdę ! - nasz pododdział dostał przed Barbarosą anonim informujący o wysokiej nagrodzie za ubicie lokalnego Sznaps-barytona z niemieckiego garnizonu, który swymi dumkami zakłóca przebieg wzorcowych i kulturalnych biesiad pododdziału. Uzasadniano to faktem bezradności dowództwa. Nie będę ukrywał, że długo się nie zastanawialiśmy nad ofertą wroga :o). Nasz wódz powiedział, że śmiałek, który przyniesie choćby kłaka z czerepu Mizerii – otrzyma 20% chaboru !. Więc i ja polowałem .... ale bez skutku. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizeria Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 cóz ... proponowałem ustawkę Kuglowi ... nawet zakład był ... ale chyba miał ważniejsze sprawy na głowie ... a ty już tyle razy się Stopczyk na wspólne śpiewanie umawiałeś i co ?? na następną imprezę do puli dla śmiałka sam jeszcze conieco dołożę ... byle by zabawa była ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizeria Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 i jakbym wiedział to bym się na jeża nie ciął ... żeby tym łatwiej czerwonoskóremu śmiałkowi skalpu użyczyć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Mizer mysle ze okazyja jescze bedzie..:Dmisio3 ten liscik to pomysl naszego Albercika a doprawil sie do tego DETER..:DPozdrawiamgoralSGRH 3 Bastion Grolman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek78przemysl Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Dzięki wszystkim za życzenia. Moja Operacja ślubno - weselna udała się jak i Barbarossa. Obeszło się jednak bez strat, a moja gwardia przyboczna dotrzymała mi boku do bialego rana. Wszelkich dywersantów i sabotażystów uziemilśmy na wstępie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 pierwsza czesc filmu.w piatek pojawi sie druga.padły mi dyski i straciłem podkłady i muze.. wiec nie poszlałemhttp://www.youtube.com/watch?v=KDGy9YIcT5Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemas1976 Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 Świetna robota, mimo awarii Twego kompa. Wczoraj posłałem Ci płytkę z fotkami, artykułami i jakimiś plikami video. Miłego przeglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 ni i częśc druga. tu chyba sie troche do dzwieków przyłozyłem :DDDhttp://www.youtube.com/watch?v=aX8YwNyHfFc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Canaris Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 Bomba. Obie części bomba. Podkład muzyczny też mi się podoba.Gratulacje!Czołem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 Fajnie wyszło. Dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.