Skocz do zawartości

Operacja Barbarossa - 27.05.2007

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Okejos, daj namiary na siebie, mam cala rekonstrukcje nagrana przez kogos ze strony niemieckiej, mpeg, dziwek cos sie nie zgadza i oglonie strasznie chaotycznie to ktos nagral, ale na pewno cos do montazu sie przyda. Odezwij sie do mnie na maila: corum@tlen.pl , fotki tez Ci wysle, okolo 2 tys. zdjec? wystarczy? :D
  • Odpowiedzi 231
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam panowie, ma ktoś może jakieś filmy lepszej jakości? Przynajmniej 2 uczestników biegało z kamerą (chyba) i z chęcią obejrzałbym te filmy, albo jakieś ciekawe zdjęcia z samej końcówki, już po radzieckiej stronie. Pzdr
Napisano
Zapraszam do wglądu w relacje TGRH z przezyć na imprezie ( do tego 20 fotek ) - http://www.tgrh.org/index1.php?akcja=glowna&a=61&z=66

Pozdrawiam :o)
Stopczyk TGRH
Napisano

No i zobacz Misiek coście narobili ...

a rannych trzeba było spowrotem taki szmat taszczyć ...

ale noszowi dali radę ...
a dziewczyny w punkcie medycznym też się nie nudziły

Napisano
Mizer ! - Ja nic nie zrobiłem ! - ja jedynie wypatrywałem Twojego czerepu w krzaczorach przez moją muszkę :o) - ale jedynie Małego uwidzieł ale nie ubił !.
Napisano
misio3 no wiesz co chciales naszego mizerke ubic???? oj nie ladnie nie ladnie..:D

Tu jest relacja w formie listu do domu naszego Oberschutze z wydarzen w Przemyslu ...

http://www.bastiongrolman.org/index1.php?go=barbarossa

A wiec wszego najlpeszego malodej parze!!!

ps. zdjecia sie niedlugo pokaza

Pozdrawiam
goral
SGRH 3 Bastion Grolman
Napisano
List - Super pomysł !

A co do Mizerii - zdradzę teraz Wam całą prawdę ! - nasz pododdział dostał przed Barbarosą anonim informujący o wysokiej nagrodzie za ubicie lokalnego Sznaps-barytona z niemieckiego garnizonu, który swymi dumkami zakłóca przebieg wzorcowych i kulturalnych biesiad pododdziału. Uzasadniano to faktem bezradności dowództwa. Nie będę ukrywał, że długo się nie zastanawialiśmy nad ofertą wroga :o). Nasz wódz powiedział, że śmiałek, który przyniesie choćby kłaka z czerepu Mizerii – otrzyma 20% chaboru !. Więc i ja polowałem .... ale bez skutku. .
Napisano
cóz ... proponowałem ustawkę Kuglowi ... nawet zakład był ... ale chyba miał ważniejsze sprawy na głowie ... a ty już tyle razy się Stopczyk na wspólne śpiewanie umawiałeś i co ??

na następną imprezę do puli dla śmiałka sam jeszcze conieco dołożę ... byle by zabawa była ...
Napisano
Mizer mysle ze okazyja jescze bedzie..:D

misio3 ten liscik to pomysl naszego Albercika a doprawil sie do tego DETER..:D

Pozdrawiam
goral
SGRH 3 Bastion Grolman
Napisano
Dzięki wszystkim za życzenia. Moja Operacja ślubno - weselna udała się jak i Barbarossa. Obeszło się jednak bez strat, a moja gwardia przyboczna dotrzymała mi boku do bialego rana. Wszelkich dywersantów i sabotażystów uziemilśmy na wstępie.
Napisano
pierwsza czesc filmu.
w piatek pojawi sie druga.
padły mi dyski i straciłem podkłady i muze.. wiec nie poszlałem
http://www.youtube.com/watch?v=KDGy9YIcT5Y

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie