Skocz do zawartości

Operacja Barbarossa - 27.05.2007

Rekomendowane odpowiedzi

Okejos, daj namiary na siebie, mam cala rekonstrukcje nagrana przez kogos ze strony niemieckiej, mpeg, dziwek cos sie nie zgadza i oglonie strasznie chaotycznie to ktos nagral, ale na pewno cos do montazu sie przyda. Odezwij sie do mnie na maila: corum@tlen.pl , fotki tez Ci wysle, okolo 2 tys. zdjec? wystarczy? :D

• Odpowiedzi 231
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
misio3 no wiesz co chciales naszego mizerke ubic???? oj nie ladnie nie ladnie..:D

Tu jest relacja w formie listu do domu naszego Oberschutze z wydarzen w Przemyslu ...

http://www.bastiongrolman.org/index1.php?go=barbarossa

A wiec wszego najlpeszego malodej parze!!!

ps. zdjecia sie niedlugo pokaza

Pozdrawiam
goral
SGRH 3 Bastion Grolman

List - Super pomysł !

A co do Mizerii - zdradzę teraz Wam całą prawdę ! - nasz pododdział dostał przed Barbarosą anonim informujący o wysokiej nagrodzie za ubicie lokalnego Sznaps-barytona z niemieckiego garnizonu, który swymi dumkami zakłóca przebieg wzorcowych i kulturalnych biesiad pododdziału. Uzasadniano to faktem bezradności dowództwa. Nie będę ukrywał, że długo się nie zastanawialiśmy nad ofertą wroga :o). Nasz wódz powiedział, że śmiałek, który przyniesie choćby kłaka z czerepu Mizerii – otrzyma 20% chaboru !. Więc i ja polowałem .... ale bez skutku. .

cóz ... proponowałem ustawkę Kuglowi ... nawet zakład był ... ale chyba miał ważniejsze sprawy na głowie ... a ty już tyle razy się Stopczyk na wspólne śpiewanie umawiałeś i co ??

na następną imprezę do puli dla śmiałka sam jeszcze conieco dołożę ... byle by zabawa była ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie