Skocz do zawartości

Wieża vickersa z Kasiny Wielkiej

piters

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jeden z redaktorów podjął temat i będzie rozmawiał w redakcji.No u mnie w bloku jeden z mieszkańców już jakis czas temat podjał temat i rozmawiał w bloku na temat tej wiezy.I też mówił ze moze się uda zainteresowac konserwatora(chodziło o gościa co mieszka pod ósemka i nazywa się Konserwator.Ale ten co miał gadac sam odnalazł zdjecia.
Tak ze będziemy niedługo czytali o códownie odnalezionej po latach i dzięki redakcji Wprost uratowanej od złomowania i ustawionej przy wsparciu redakcji na postumencie.
To będzie sensacja.
Pozdrawiam
  • Odpowiedzi 57
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Wow! Jaki Ty dowcipny i jaka elokwencja bije! Normalnie naczytać się nie mogę. Czy te reakcje to na to, że ktoś się odezwał w sprawie, czy na tylko tak krytykujecie? Czyżby dla wielu gadanie na forum było szczytem możliwości i ambicji? Jak sobie chcecie - nic więcej nie zrobię i zostawiam to samozwańczym specjalistom", których monopol nie może zostać wzruszony. OHH, jak się boje!
Napisano
To jest piękne! Można napisać 60-ty post o tym że nikt nic nie robi, a jak ktokolwiek choćby uderzy raz w klawiaturę, aby spróbować zwórcić czyjąś uwagę, choćby spróbować, to będzie 120 postów, z wyrzutami czemu to zrobił...
Napisano
Widzisz o wiezy zrobiło sie głośno parę lat temu.Wiedzieli o tym wszyscy zainteresowani takimi klimatami.A kilka osób wiedziało o niej ze dwadziescia albo i lepiej lat temu.I dopiero teraz o tym dowiedziała się redakcja WPROST? I robi z tego sensację?W jakim celu? A może chcą ją posztukowac i dozucic sie do Projektu 7 TP"?
Byli już tu tacy co chcieli kowala wieszac za wycinanki.
Czy Wprost ma jakąs koncepcję zagospodarowania tej wiezy?
Bo konserwator raczej chce ja zostawic tam gdzie jest.
To tyle.
Pozdrawiam
P.S.
Wytłumacz co znaczy ze redaktor rozmawiał o wiezy w redakcji?I wytłumacz mi zainteresowanie redaktora skoro nie potrafił nawet znalezc zdjec nie mówiąc już o wyjezdzie na miejsce i wizji lokalnej.
Napisano
Widd- Jak sobie chcecie - nic więcej nie zrobię.." ja cie prosze nie obrazaj się ,zrob jeszcze cos ciekawego razem z redakcją WPROST", gdyby co to wam podeślę jeszcze pare fotek ...

PATRON
Napisano
jaca2003 ...żeby sie wycofa to trzeba najpierw wejść...

o kurde ale mi sie skojarzyło :
TOWARZYSZE , staliśmy nad przepaścią , ale zrobiliśmy ogromny krok naprzód....." sorry ale jakoś mnie naszła taka myżł bueheheheeee...

PATRON
  • 4 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie