irade Napisano 18 Listopad 2006 Autor Share Napisano 18 Listopad 2006 witam :) poszukuje opinaczy kompanii reprezentacyjnej WP do rekonstrukcji Wehrmachtu:) szukam kogoś kto miał by takie buciki na sprzedaż za rozsądne pieniądze:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czlopiur Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=236436istnieje opcja szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irade Napisano 18 Listopad 2006 Autor Share Napisano 18 Listopad 2006 byłem tam panie czlopiur:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Mozna wejść na stronę producenta i sprawdzić przedstawicieli handlowych najbliżej swojego miejsca zamieszkania, ja tak zrobiłem i miałem nówki, na mój kajak nie było z second hand - to też jakieś wyjście. Producentem jest Protektor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.