cplstahl Napisano 15 Listopad 2006 Autor Napisano 15 Listopad 2006 Jak myślicie, czy posiadając jeden wykrywacz polskiej produkcji warto kupować jeszcze jeden polski, czy kupić coś zagranicznego? Myślałem o zakupie Rutusa Solarisa, ale obawiam się, że będzie to podobny sprzęt do tego jaki posiadam - mam geo 2cx Geoscana. Zależy mi na wykrywaczu do poszukiwań militariów i monet.pozdrawiam
anRO Napisano 16 Listopad 2006 Napisano 16 Listopad 2006 Z tego co pamiętam to geo 2cx to statyk więc na militaria powinien być dobry.Jeśli zostawiasz 2cx to potrzebny ci bedzie dynamik.Polecam ci tesoro cibole.Dobry też jest Solaris,sprzet uniwersalny, statyk ,dynamik,ale wówczas pozostawienie sobie jeszcze 2cx jest bez sensu.
cplstahl Napisano 16 Listopad 2006 Autor Napisano 16 Listopad 2006 Pozostawienie starego wykrywacza ma jednak sens, jak choćby na wypadek jakiś kłopotów z nowym lub mogę go komuś porzyczyć na wspólne kopanie. Zawsze to przyjemniej jeżeli ktoś szuka i kopię, niż tylko chodzi za kimś i się nudzi.pozdrawiam
Igor Grożny Napisano 16 Listopad 2006 Napisano 16 Listopad 2006 Cześć. Kupiłem sobie ostatnio solarisa. Dopiero go testuje, a raczej zaczne bo byłem z nim tylko raz. Jak na pierwszy raz to jestem zadowolony- Znalazłem grosza z 1826roku. Jutro wybieram się na fort pruski. Tam sprawdze co jest tak naprawde wart. Pozdrawiam Bogusław
Ryszard Ochucki Napisano 28 Listopad 2006 Napisano 28 Listopad 2006 Solaris to bardzo dobry sprzet. Znakomicie sprawdza się w terenie. Jest o niebo lepszy od ciezkiego smutnego haesa".
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.