Kaligari Napisano 13 Listopad 2006 Autor Napisano 13 Listopad 2006 Czy ktos z Was wie jak wyglada kwestia prawna jezeli chodzi o chodzenie z wykrywka u naszych zagranicznych sasiadow np.:niemcy,francja lub rosja?Jezeli ktos z Was ma jakies doswiadczenie w tej kwestii lub cokolwiek slyszal na ten temat,prosze o pomoc.Z gory dziekuje...pozdro.
Stadler Napisano 13 Listopad 2006 Napisano 13 Listopad 2006 W Niemczech i Francji nie można- dają takie grzywny, że jeszcze wnuki pewnie by spłacały.W Rosji bym nie ryzykował, bo tam tereny są obdzielone miedzy poszukiwaczami i gonią cudzoziemców, a że Polaków nie lubią wyjątkowo, to może się skończyć nieprzyjemnie.Oczywiście można zaryzykować, może sie uda cos wykopać...
woytas Napisano 13 Listopad 2006 Napisano 13 Listopad 2006 ja pisalem jakies 2 tygodnie do wloskiego konsulatu i olali mnie...wiec albo mozna kopac i pytanie uznali za kretynskie albo wogole nie wolno kopac i pytanie....
Kaligari Napisano 15 Listopad 2006 Autor Napisano 15 Listopad 2006 Dzieki za wasze posty,jedny slowem lepiej nieryzykowac,chociaz nabralem smaku to chyba zdrowy rozsadek i troche strachu zwyciezy nad mojimi planami poszukiwan poza granicami naszego pieknego kraju:)jeszcze raz dzieki dzieki pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.