bartekl23 Napisano 5 Październik 2003 Autor Napisano 5 Październik 2003 Witam!Czy jest jakaś grupa poszukiwawcza z Lublina i okolic???????????bartekl23
watorresbo Napisano 5 Październik 2003 Napisano 5 Październik 2003 Witam .Chętnie i ja bym się czegoś na ten temat dowiedział.Mieszkam w woj. lubelskim i sądze że kilka osób też by się znalazło,więc możnaby utworzyć takową grupkę zapaleńców :)Co się tyczy mnie to interesuje się szczególnie monetkami i innymi drobiazgami.
Gość Napisano 5 Październik 2003 Napisano 5 Październik 2003 bardzo chętnie się przyłączęprosze o kontakt na darmaj@poczta.onet.pl
watorresbo Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 Jeżeli chodzi o mnie to mam możliwość praktycznie codziennie od rana do wieczora przemierzeć tereny z piszczałką.proszę o kontakt osoby także mające sporo wolnego czasuwatorresbo
danieloff Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 Witam!Ja też pochodzę z Lublina, ale teraz mieszkam i pracuję w Warszawie, więc raczej szukam na Mazowszu, ale w Lublinie często bywam i chętnie nawiążę kontakt.daniel_rudny@wp.pl
vonadamski Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 Witam!!!Nie mam zbyt duzo czasu ale chetnie sie spotkam.Wspominalem w jednym poscie ze moznaby Kock odwiedzic wyciagnac piszczaly a potem napis sie piwa :)Z powazaniem vonadamski
vonadamski Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 Witam!!!Aha mieszkam w Dęblinie :)Z powazaniem vonadamski
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.