greggg Napisano 5 Październik 2003 Autor Share Napisano 5 Październik 2003 Hi!! Wpadła mi w łapy podkowa. Wydaje mi się że nie jest ona współczesna. A może się myle. Prosze o pomoc w wydatowaniu. Pozdrawiam!! Greg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greggg Napisano 5 Październik 2003 Autor Share Napisano 5 Październik 2003 fota 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greggg Napisano 5 Październik 2003 Autor Share Napisano 5 Październik 2003 fota 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 5 Październik 2003 Share Napisano 5 Październik 2003 Raczej nie da się ustalić jak stara ona jest. Trafia się takich w ziemi naprawde dużo. To, że zardzewiała nic nie znaczy,a współczestne podobne są do tych starych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
greggg
Hi!!
Wpadła mi w łapy podkowa. Wydaje mi się że nie jest ona współczesna. A może się myle.
Prosze o pomoc w wydatowaniu.
Pozdrawiam!!
Greg
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.