Skocz do zawartości

Anglia okolice Birmingham,Stratford

aadamss1

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,pozdrawiam wszystkich użytkowników tego portalu,przeglądałem wasze wypowiedzi,szukając w szczególności opisów prawnych na temat poszukiwań w tym kraju,znalazłem niewiele z tego co się dowiedziałem ,jest to raj dla exploratorów,ale jeśli ktoś posiada więcej informacji na ten temat to prosiłbym o kontakt lub odpowiedź.Chętnie wybrałbym się na poszukiwania z osobą o podobnych zainteresowaniach.Przywiozłem wykrywacz do Wielkiej Brytanii przed dwoma laty,nie miałem okoliczności i możliwości zastosowania go wcześniej tutaj,jeśli jest na owej ziemi" osoba,osoby chcace wspólnie poszperać w ziemi to zapraszam

Witam!
Poszperaj troche w necie,dolacz do ktoregos z klubow i tyle;)
Bedziesz mial zorganizowane kopanie,zazwyczaj na ciekawym terenie.Jesli bedziesz mial problem ze znalezieniem w swojej okolicy to daj znac.Chyba,ze nie straszno Ci pokonywac wieksze dystansy-wtedy pomoge zapisac sie do mojego (dzialamy w hr.Berkshire i w okolicach)
pzdr.idol

ello, czy ktoś sie orientuje czy w tych okolicach jest jakiś pchli targ z militarką czy jakieś miejsce gdzie siedzą starsze dziadki z fantami po okazyjnych cenach ?? :)
koniecznie żeby nie było zbyt daleko

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie