FischerKornik Napisano 11 Listopad 2006 Autor Napisano 11 Listopad 2006 Koledzy, licze na Waszą pomoc w identyfikacji, jest na tą chwile wstępnie tylko oczyszczona, ale dzięki temu pojawiło sie pare szczegółów, dzięki którym mam nadzieje ze doświadczonym forumowiczom uda sie wskazać od czego poczhodzi ten element.Z góry dziękuje!
FischerKornik Napisano 11 Listopad 2006 Autor Napisano 11 Listopad 2006 Koledzy, licze na Waszą pomoc w identyfikacji, jest na tą chwile wstępnie tylko oczyszczona, ale dzięki temu pojawiło sie pare szczegółów, dzięki którym mam nadzieje ze doświadczonym forumowiczom uda sie wskazać od czego poczhodzi ten element.Z góry dziękuje!
bonzo74 Napisano 26 Listopad 2006 Napisano 26 Listopad 2006 http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum12/zamek.jpgto jest na 100% zamek od mg131
FischerKornik Napisano 11 Listopad 2006 Autor Napisano 11 Listopad 2006 spod rdzy wyszły z boku `mechanizmy`
efes Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 Witam.Elektroliza w roztworze NaCL .Prostownik do ładowania akumulatorów 12V.Elektroda stalowa.
efes Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 Znalazłem identyczne.Wpisz w wyszukiwarke pod spodem ,,Czy to część zamka,,a znajdzie Ci zdjęcia mego.Nie potrafię wkleic tego postu.pozdrawiam efes
FischerKornik Napisano 11 Listopad 2006 Autor Napisano 11 Listopad 2006 efes jaką metodą swoj element tak ładnie wyczyściłes? bardzo to fajnie wyszło
Pytanie
FischerKornik
Koledzy, licze na Waszą pomoc w identyfikacji, jest na tą chwile wstępnie tylko oczyszczona, ale dzięki temu pojawiło sie pare szczegółów, dzięki którym mam nadzieje ze doświadczonym forumowiczom uda sie wskazać od czego poczhodzi ten element.
Z góry dziękuje!
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.