von Neumarkt Napisano 8 Listopad 2006 Autor Share Napisano 8 Listopad 2006 Chciałbym się dowiedzieć,co oznaczają przewrócone ptaszki przy nickach,na stronach głównych danego forum,jak narazie zauważyłem u siebie,u Bodzia000000 i u Panzerhrabiego,pozdrawiam v.N . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucek Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 zalogowany?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucek Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 nie chyba jednak nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 do odstrzalu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Neumarkt Napisano 8 Listopad 2006 Autor Share Napisano 8 Listopad 2006 A za co,a za co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 za zywota...trzeba bociana zapytac-ale wydaje mi sie ze to dotyczy nie tyle osoby co forum na ktorym dodano nowy post... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Neumarkt Napisano 8 Listopad 2006 Autor Share Napisano 8 Listopad 2006 W zasadzie pytanie było skierowane do administratorów.A w moim przypadku forum nie ma znaczenia,na każdym gdzie założyłem nowy wątek jest to samo,a zaczęło się od momentu awarii,w której to nie można było dodać nowych wątków ani postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.