PATRON Napisano 3 Październik 2003 Autor Share Napisano 3 Październik 2003 Witam ,znalezione na stanowisku PAK 40 - 75 mm.Co to może być ???PZDR PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 3 Październik 2003 Autor Share Napisano 3 Październik 2003 :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 3 Październik 2003 Autor Share Napisano 3 Październik 2003 :-))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 3 Październik 2003 Autor Share Napisano 3 Październik 2003 :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 A jakiej to jest wielkości?Czy coś się w tym rusza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 3 Październik 2003 Autor Share Napisano 3 Październik 2003 Wysokość 37 cm, szerokość 18 cm, w/g mnie nic się w tym nie rusza, ale jest zardzewiałe i nie jestem pewien....PZDR PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 Jeżeli to część od Flaka to może oparcie na stope celowniczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 3 Październik 2003 Autor Share Napisano 3 Październik 2003 ja nie wiem nawet czy to jest od flaka ........wiem że byo wśród kupy gruzu z flaka....ale równie dobże może to być coś nie związane z tym urządzeniem...przywleczone.PZDR PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 A czy znalazłeś coś w tym gruzie co jest od flaka na 100%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 3 Październik 2003 Autor Share Napisano 3 Październik 2003 Tak znalazłem....30 sztuk nasion w rurach, zapasowae części i ze 100 zgniecionych rur po nasionkach ...... A że napisane na niektórych gratach było Pak 40 75 mm... to nie mam wątpliwości.:-)))PZDR PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 Na pewno nie jest to element PAK 40 (sorki za śmiecenie Panie Inżynierze)Mathew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 Czołem!Wygląda trochę jak półlaweta do Flaka 38 2cm tylko że większa. Może od 3,7cm?A swoją drogą raczej nie widzi mi się żeby na czymkolwiek niemiaszki pisali PAK 40 75mm bo u nich używano że tak powiem jednostek centymetrowych a nie milimetrowych.Ja typuję półlawetę, znajdującą się między podstawą-bazą a zespołem samego działa.Pzdr.Słoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
PATRON
Witam ,
znalezione na stanowisku PAK 40 - 75 mm.
Co to może być ???
PZDR PATRON
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.