moneta Napisano 5 Listopad 2006 Autor Napisano 5 Listopad 2006 witam serdecznie, czy ktos moze cos powiedziec na jego temat bo mam zamiar sobie go kupic czy warto dac prawie 4000zl
acer Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 O ile wiem to niejaki użytkownik tego forum Glassmine z tym chodzi po świętokrzyskim.Twierdzi też, że nie widzi alternatywy dla wykrywaczy.
moneta Napisano 5 Listopad 2006 Autor Napisano 5 Listopad 2006 mam zaniar troche z nim poszperac (wieksze przedmioty samoloty itp)
acer Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 No, to chyba do takich głęęębokich dużych spraw.
moneta Napisano 5 Listopad 2006 Autor Napisano 5 Listopad 2006 a na miejsze militaria np bron itp to co tez moze byc
acer Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 widziałem wyjmowane nim hełmy, co do wyjmowania pojedynczych łusek miałbym wątliwości.
acer Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Nie wiem :)Nie używałem takich sprzętów, ale zaraz, ktoś z tego forum używał ramy pod Tannenbergiem- wychodziły karabiny, bagnety [z zamieszczonych przez włąściciela ramy zdjęć].
acer Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Jeden użytkownik to Glassmine [identyczny nick na allegro] a drugi 2A [na tym forum w postach o odkryciach w rejonie Tannenberga].Tyle ci kolego mogę poradzić.Napisz też do Van Wordena albo Martina - to chyba jedni z największych profesjonalnych znawców wykrywaczy z tego forum. Poszukaj ich wypowiedzi, znajdziesz adresy w ich nickach. To tyle ci mogę poradzić, uff.pozdro,acer
acer Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Van Worden :belenus@interia.pl Glassmine :glassmine@ns.net.pl Martin :szukacz@poczta.onet.pl
Glassmine Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Witam, kilkakronie już sie chyba wypowiadałem na różnych forach na temat tego sprzętu, na tym forum chyba też. Powiem tak, mam TM808 już 6 lat i bardzo prosze nie kupujcie tego sprzętu, przecież już dawano zostało na tym forum ustalone, że najlepszy sprzęt na świecie to HS-3, Rutus, Jabel itp. więc te wykrywki gorąco polecam, im mniej będzie TM808 tym lepiej dla mnie :P
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.