Skocz do zawartości

wykrywacz ramowy tm 808 czy warto

moneta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam serdecznie, czy ktos moze cos powiedziec na jego temat bo mam zamiar sobie go kupic czy warto dac prawie 4000zl
Napisano
O ile wiem to niejaki użytkownik tego forum Glassmine z tym chodzi po świętokrzyskim.Twierdzi też, że nie widzi alternatywy dla wykrywaczy.
Napisano
Nie wiem :)

Nie używałem takich sprzętów, ale zaraz, ktoś z tego forum używał ramy pod Tannenbergiem- wychodziły karabiny, bagnety [z zamieszczonych przez włąściciela ramy zdjęć].
Napisano
Jeden użytkownik to Glassmine [identyczny nick na allegro] a drugi 2A [na tym forum w postach o odkryciach w rejonie Tannenberga].

Tyle ci kolego mogę poradzić.
Napisz też do Van Wordena albo Martina - to chyba jedni z największych profesjonalnych znawców wykrywaczy z tego forum. Poszukaj ich wypowiedzi, znajdziesz adresy w ich nickach. To tyle ci mogę poradzić, uff.

pozdro,
acer
  • 1 month later...
Napisano
Witam, kilkakronie już sie chyba wypowiadałem na różnych forach na temat tego sprzętu, na tym forum chyba też. Powiem tak, mam TM808 już 6 lat i bardzo prosze nie kupujcie tego sprzętu, przecież już dawano zostało na tym forum ustalone, że najlepszy sprzęt na świecie to HS-3, Rutus, Jabel itp. więc te wykrywki gorąco polecam, im mniej będzie TM808 tym lepiej dla mnie :P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie