miturki Napisano 4 Listopad 2006 Autor Napisano 4 Listopad 2006 Witam serdecznie wszystkich miłośników Odkrywców.Wiem, że kolejny raz ktoś(tym razem ja) zadaje głupie" pytanie no cóż nie wiem wszystkiego. Chciałbym kupić wykrywacz do szukania militarek jak również metali szlachetnych z trudem uzbierałem 700 zł i chciałbym je wydać na coś w miarę dobrego (to byłby mój pierwszy,)więc proszę kolegów i koleżanki o pomoc i doradzenie mi, co i jak!Bardzo dziękuję
acer Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 Poczekaj troszkę jeszcze - i tak śnieg i tak koniec sezonu.Doskładaj jeszcze z 200 i kupisz wykrywacz HS-3 - na militarkę raj.
ładziak111 Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 popieram pomysł zbieraj przez zimę i wtedy się rozpatrz w towarze . bierz tylko z gwarancją producenta czyli nowy
Shizo Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 ja tez miestem tej samej mysli co kolega acer ja tez czekam na wiosne i kupuje smetka:)
Kaba Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 Miturki masz cale forum sprzetowe - milej lektury.P.S.Jak sobie kilka wieczorow poczytasz to wtedy zdecyduj o co chcesz zapytac - o ile brak tam odpowiedzi.
fanatyk6 Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 E tam nowy. Ja zakupiłem Hs-3 od kumpla za 690 zl i do tej pory smęci aż miło posłuchać :D
moneta Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 kupisz wykrywacz HS-3 za ta cene na allegro polecam bdbpozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.