ZUBIKED Napisano 4 Listopad 2006 Autor Napisano 4 Listopad 2006 Witam !!!Trafił mi się taki oto lewar ruski masywny.Mam pytanie może ktos poznaje tą konstrukcję czy jest to wytwór na potrzeby wojska, czy może bardziej wspołczesny.
ZUBIKED Napisano 4 Listopad 2006 Autor Napisano 4 Listopad 2006 Druga strona!Proszę o sugestię, a moze ktoś się takim posługiwał?Pozdrawaiam !
ZUBIKED Napisano 5 Listopad 2006 Autor Napisano 5 Listopad 2006 Odnawiam pytanko. Może ktoś rozpoznaje dziadaPozdrawiam !
aloszak Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Kiedyś gdy byłem w wojsku coś podobnego widziałem a były to lata 80-te. Oczywiście nie mam pewności ale używane było do ciężarówek typu Kraz.Jakbyś oczyścił to lepiej może znajdziesz date produkcji bo znając ruską męntalność, może być data wypustu.
luger Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 A ten może być od samochodu ZIS (np.5), bo między innymi taki napis posiada.Pozdrawiam L.
Pytanie
ZUBIKED
Witam !!!
Trafił mi się taki oto lewar ruski masywny.
Mam pytanie może ktos poznaje tą konstrukcję czy jest to wytwór na potrzeby wojska, czy może bardziej wspołczesny.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.