Shizo Napisano 2 Listopad 2006 Autor Napisano 2 Listopad 2006 witam mam pytanie do drogich kolegow od czego moze byc ta lufa prosze od podowiedz pozdrawiam Shizo
Shizo Napisano 2 Listopad 2006 Autor Napisano 2 Listopad 2006 witam mam pytanie do drogich kolegow od czego moze byc ta lufa prosze od podowiedz pozdrawiam Shizo
Shizo Napisano 2 Listopad 2006 Autor Napisano 2 Listopad 2006 i to juz ostatnie foto jak by trzeba bylo wiecej to prosze pisac a fotki takiej slabej jakosci bo robione telefonem (niestety brak funduszy na cyfrowke:(:/ ) pozdrawiam
kopijnik2 Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 mała złośliwość - a masz linijkę albo centymetr krawiecki...zmierz długość i podaj przybliżony kaliber - będzie łatwiej...
Shizo Napisano 2 Listopad 2006 Autor Napisano 2 Listopad 2006 o widzisz zapomnialem podac dlugosc 72cm :Ppozdrawiam
Shizo Napisano 2 Listopad 2006 Autor Napisano 2 Listopad 2006 czyli?? PATRON moglbys dokladnie powiedziec??pozdrawiam
Shizo Napisano 2 Listopad 2006 Autor Napisano 2 Listopad 2006 ej ludzie nie wieze w to ze nie wiecie co to za lufa napiszcie prosze
kopijnik2 Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 o.m.e.r.t.a. :)pomyśl...poszukaj asza"poszukaj 30"na forum...
PATRON Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 Nasza trzydziestka: ckm browning wz 30 .....stan agonalny. czyszczona papierem śiernymjeszcze precyzować czy już dasz sobie radę Shizo?
Pytanie
Shizo
witam mam pytanie do drogich kolegow od czego moze byc ta lufa prosze od podowiedz
pozdrawiam Shizo
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.