Hitboy64 Napisano 1 Listopad 2006 Autor Napisano 1 Listopad 2006 Witam! Czy ktoś wie gdzie warto kopać w okolicach Jaślisk? Może być I i II wojna. I prosiłbym o jakieś mapy lub opisy przebiegu bitew na meila jeśli ktoś ma i chciałby się podzielić
kruger Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 poszukaj informacji o walkach o przełęcz dukielska i znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie
jabol Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 WitamJa mialem okazje pochodzic troche w Jasliskach.Ale szalu nie bylo, moze zle wybralismy teren.Jak co to pytaj?Pozdrawiam
Hitboy64 Napisano 21 Listopad 2006 Autor Napisano 21 Listopad 2006 kiedyś się odezwę Jabol, a może ktoś ma coś niepotrzebne o tych terenach? jakieś mapy, czy opisy walk? obojętne czy I czy II wojna ewentualne jakaś wymiana lub kupno
Hitboy64 Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Napisano 25 Grudzień 2006 bardzo proszę o jakieś mapy wojenne opisy bitew z całej gminy dukla na meila. mam kilka fajnych rzeczy do wymiany
Hitboy64 Napisano 1 Marzec 2007 Autor Napisano 1 Marzec 2007 Dziękuję wszystkim za przesłane dane i jednocześnie przepraszam że nic nie odpisałem. Od poniedziałku zacznę rozsyłać swoje dane na temat gminy Dukla przepraszam ale miałem spore problemy z internetem i kompem ale nie zapomniałem o Was : )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.