erk@ Napisano 31 Październik 2006 Autor Napisano 31 Październik 2006 Chcialbym, aby ktos pomogl mi w identyfikacji bic na nebelach... (rok produkcji znam) :) bardziej zalezaloby mi na literowkach... 1. R(lustrzane)R aq(lub g)j 19422. 41 atofotka nie najlepsza ale tak dodatkowo...Z gory dziekuje...
erk@ Napisano 31 Październik 2006 Autor Napisano 31 Październik 2006 Chcialbym, aby ktos pomogl mi w identyfikacji bic na nebelach... (rok produkcji znam) :) bardziej zalezaloby mi na literowkach... 1. R(lustrzane)R aq(lub g)j 19422. 41 atofotka nie najlepsza ale tak dodatkowo...Z gory dziekuje...
erk@ Napisano 31 Październik 2006 Autor Napisano 31 Październik 2006 mialem problem... dobra jest... :)
erk@ Napisano 3 Listopad 2006 Autor Napisano 3 Listopad 2006 I mimo, ze nikt nie odpisuje prosilbym jeszcze o dokladne wymiary trzonka, a najlepiej o rysunek techniczny.. Bede bardzo, bardzo ale to bardzo wdzieczny ;)
KRUSZYNA Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 http://www.radix.net/~bbrown/codes_full.htmlProszę strona z kodami -poszukaj sam.pozdrawiamkruszyna
Pytanie
erk@
1. R(lustrzane)R aq(lub g)j 1942
2. 41 ato
fotka nie najlepsza ale tak dodatkowo...
Z gory dziekuje...
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.