idol Napisano 29 Październik 2006 Autor Napisano 29 Październik 2006 Witam!Od niedawna uzytkuje w/w model.Zauwazylem spadek osiagow proporcjonalny do czasu uzywania baterii.Jest wbudowany wskaznik akustyczny,po ok 10godz pracy nadal twierdzi ze z bateriami wszystko ok.Jednak po zapodaniu nowej dawki energii osiagi sie poprawiaja..Pytanie do uzytkownikow:jak to w praktyce wyglada?pzdr.idol
kocur Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 W praktyce wygląda to tak, że kupiłem akumulatorki 250 mAh i zapomniałem co to baterie. Tobie też polecam, szczególnie jak często chodzisz. Natomiast co do samej żywotności osobiście używam jednorazowe ładowanie na wypad, bo mimo że wskaźnik naładowania piszczy głośno - to i tak podczas drugiego wypadu ( po kilku dniach ) baterie siadają zdecydowanie szybciej. Takie sa moje obserwacje. Podejrzewam, że jeden z forumowiczów odpowie Ci bardziej profesjonalnie - ba powie Ci nawet DLACZEGO tak się dzieje !( Niejaki proscan ) Ps. Jeśli byłbyś zainteresowany namiarami na akumulatorki - kontakt na priv.pozdro !
idol Napisano 30 Październik 2006 Autor Napisano 30 Październik 2006 Dzieki za info!Zamiennie uzywam akumulatorkow,lecz moja ladowarka pracuje w trybie 16h do pelnego naladowania.Zwykle o poranku porywam te niedoladowane akumulatorki,potem klekaja-zakladam rezerwowe baterie..no i czasem jest kupa jak wyzej napisalem.Chcialem popytac ile standartowo wytrzymuja?pzdr.idol
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.