necroskop Napisano 29 Październik 2006 Autor Napisano 29 Październik 2006 Witam.Mam mały problemik, jesli możecie zidentyfikowac mi fanty które wyszły z pola będę wdzięczny. Na guzikach sie nie znam wiec prosze o pomoc. Jeśli można przy identyfikacji dorzucic info czy dany guzik jest pospolitym trafieniem czy nie byłoby fajnie.PozdrawiamMarek
sopel69 Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 Podaj wymiary oraz zważ dokładnie(np. na wadze elektronicznej w sklepie), zapodam linka komu trzeba to moze sie dowiemy co to. pozdrowienia
rbl Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 witam,z tego co widzę to ten napoleon jest wypukły czyli to chyba nie napoleon, moze pewnie jakis młodszy francuz, ale i polskie legiony podobne guzy miały. to że cyfry są w labrach nie znaczy jeszcze że to napoleon, a ten odwaznik, no w łasnie... czy symbol na nim umieszczony nie jest bardzo podobny do tego jabłka" pokazywanego na półtorakach i to zarówno polskich jak i zagraniczmnych" ?pozdr robal
Pytanie
necroskop
Witam.
Mam mały problemik, jesli możecie zidentyfikowac mi fanty które wyszły z pola będę wdzięczny. Na guzikach sie nie znam wiec prosze o pomoc. Jeśli można przy identyfikacji dorzucic info czy dany guzik jest pospolitym trafieniem czy nie byłoby fajnie.
Pozdrawiam
Marek
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.