adam01 Napisano 28 Październik 2006 Autor Napisano 28 Październik 2006 Witam. Mam pytanie do znawców bagnetów. Czym jest ten zardzewiały przedmiot na zdjęciu? Dla porównania zwykły" k 98". Przedmiot ten wydaje się być jednolity. Pozdrawiam.
bayo_pietka Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 WitamNic się nie pokaże, bo to monolit. Jest to prawidło do prostowania pochew, używane w warsztatach polowych. Ciekawa i rzadka rzecz.Hej
adam01 Napisano 28 Październik 2006 Autor Napisano 28 Październik 2006 Witam. Mam pytanie do znawców bagnetów. Czym jest ten zardzewiały przedmiot na zdjęciu? Dla porównania zwykły" k 98". Przedmiot ten wydaje się być jednolity. Pozdrawiam.
andczub Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 kolego nawet laik patrząc na te dwa przedmioty zauważy różnice to zardzewiałe to coś innego niż bagnet niemiecki jeżeli to jest w pochwie to elektroliza i zobaczymy co sie pokarze pozdrawiam
Pytanie
adam01
Witam.
Mam pytanie do znawców bagnetów. Czym jest ten zardzewiały przedmiot na zdjęciu? Dla porównania zwykły" k 98". Przedmiot ten wydaje się być jednolity.
Pozdrawiam.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.