dareQ Napisano 28 Październik 2006 Autor Napisano 28 Październik 2006 Żeby nie mieszać tematu w NSU- fotki małego DKW daje osobno.Myślę że to pytanko do Dykty"- co to za model?To dziadkowa własność ale już niestety się nie dowiem od niego dokładniejszych danych...
dareQ Napisano 28 Październik 2006 Autor Napisano 28 Październik 2006 .. i jeszcze ta sama Dekawka w innym ujęciu..Podoba mi sie ten klakson z trabką...Dźwięk musiał być przerażający :)
dareQ Napisano 28 Październik 2006 Autor Napisano 28 Październik 2006 .. jesli admin uzna że temat powinien trafić na Identyfikacje- to proszę o przeniesienie..
KudłatyHD Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 Za dni kilka dodam fotki mojej babci na Dykcie:))Tylko musze poszukać. Twoje fotki widać, że to stary roczznik. Ale dokladnie tego nie zidentyfikuje niestety.
_DKW_WH_ Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 dareQ - wszystko wskazuje na to, że ta dekawa" ze zdjęcia to model Luxus 200 ( rok ok. 1930 )
dareQ Napisano 29 Październik 2006 Autor Napisano 29 Październik 2006 na tamte lata to faktycznie luxus :)fotki robione trochę później (muszę spytac mamy-to ta największa z trójki :) wrazie czego to służe większym formatem fotki na mail'adzięki za pomoc!
Dykta Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 Zgadza się, kolega DKW WH podał prawidłowe oznaczenie.Bardzo ładne fotki. Dzięki dareQ.PozdrawiamPiotrek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.