Mathew Napisano 27 Październik 2006 Autor Napisano 27 Październik 2006 Proszę o identyfikację pzdrMat
Mathew Napisano 27 Październik 2006 Autor Napisano 27 Październik 2006 Monety ustawiłem przypadkowo, nie mam pojcia co jest re a co awe .pzdrMat
Mathew Napisano 28 Październik 2006 Autor Napisano 28 Październik 2006 No w Indiach w miejscowości Agra. W sklepie jubilerskim. Przywieziono mi ją na moje specjalne życzenie. Miała być jakaś zwykła indyjska a dostałem chyba dość starą. O ile nie jest falsem. W sumie dostałem dwie, fotka obok, a ta z pewnością to oryginał.Kolego Raned.Możliwe, że jest to tatarska moneta bo kiedyś tę prowincję najechali skośnoocy.pozdrawiamMat
kopijnik2 Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 nie powiem, że to jest identyfikacja...ale te obaczki" wyglądają podobnie...============Vira Simha Ram1120-1121 ADRajput Kingdom of NarwarGold StaterReverse: Name of king in Devnagri Shrimad Vira Simha Ram
Mathew Napisano 9 Grudzień 2006 Autor Napisano 9 Grudzień 2006 Dzięki za pomoc. Według kamandira ze strony zeno.ru moneta pochodzi z północnego Afganistanu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.