Ryszard Ochucki Napisano 26 Październik 2006 Autor Napisano 26 Październik 2006 Witam serdecznie! Tak się stało że jestem szczęśliwym posiadaczem urala z gondolą:) Motorek pomalowany na typowo ruską zieleń. Nie chcę małpować Hansa Klossa :) bo takich jezdzi sporo:) I tu powstaje pytanie- jakie Proponujecie wykonać,nanieść znaki taktyczne na motocykl? gdzie je fachowo umieścić? Interesuje mnie klimat Afganistanu-jezdzili tam na uralach ( Ruscy-nie afgańcy)??? Liczę na Waszą pomoc a może nawet i jakieś foty. Serdecznie pozdrawiam Panów i Panie z TGRH :) nooo i Wszystkich którzy zawitają na tej stronce;)
Ryszard Ochucki Napisano 1 Listopad 2006 Autor Napisano 1 Listopad 2006 Dziękuję Towarzysze! Jestem zaskoczony tak licznymi wypowiedziami na ww temat :) Pozdrawiam -nikt nie widział znaków taktycznych na ruskich motorach??!
jc1234 Napisano 12 Listopad 2006 Napisano 12 Listopad 2006 Temat wałkowany juz nascie razy. Motocykle traktowane były jako militarny drobiazg" i jako takimi nikt za bardzo głowy sobie nie zawracał malowaniem znaków. Niemcy w trakcie wojny zaczęli je ozdabiać znakami. Jednak w całej masie pojazdów były to wyjątki.Znakowane były na pewno motocykle w służbie łącznikowej ale też od jakiegos szczebla. U Rosjan były to naprawdę wyjatki.Jacek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.