Ryszard Ochucki Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 Witam serdecznie! Tak się stało że jestem szczęśliwym posiadaczem urala z gondolą:) Motorek pomalowany na typowo ruską zieleń. Nie chcę małpować Hansa Klossa :) bo takich jezdzi sporo:) I tu powstaje pytanie- jakie Proponujecie wykonać,nanieść znaki taktyczne na motocykl? gdzie je fachowo umieścić? Interesuje mnie klimat Afganistanu-jezdzili tam na uralach ( Ruscy-nie afgańcy)??? Liczę na Waszą pomoc a może nawet i jakieś foty. Serdecznie pozdrawiam Panów i Panie z TGRH :) nooo i Wszystkich którzy zawitają na tej stronce;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 1 Listopad 2006 Autor Share Napisano 1 Listopad 2006 Dziękuję Towarzysze! Jestem zaskoczony tak licznymi wypowiedziami na ww temat :) Pozdrawiam -nikt nie widział znaków taktycznych na ruskich motorach??! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jc1234 Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Temat wałkowany juz nascie razy. Motocykle traktowane były jako militarny drobiazg" i jako takimi nikt za bardzo głowy sobie nie zawracał malowaniem znaków. Niemcy w trakcie wojny zaczęli je ozdabiać znakami. Jednak w całej masie pojazdów były to wyjątki.Znakowane były na pewno motocykle w służbie łącznikowej ale też od jakiegos szczebla. U Rosjan były to naprawdę wyjatki.Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.