danieloff Napisano 1 Październik 2003 Autor Napisano 1 Październik 2003 Czy będzie dzisiaj ktoś w Szparce?
SZZ Napisano 1 Październik 2003 Napisano 1 Październik 2003 Według stanu na chwilę obecną będę na 99,999%. Mogę się odrobinę spóźnić, ale postaram się być o 19. Jaki jest znak rozpoznawczy, hasło i odzew:)))Pozdrawiam organizatora spotkania i wszystkich potencjalnych uczestników:) SZZ
danieloff Napisano 1 Październik 2003 Autor Napisano 1 Październik 2003 Może saperka za pasem? A tak poważnie, to jak was rozpoznać - wybieram się od miesiąca i jeszcze nikogo nie znam. HILFE !!!Daniel
SZZ Napisano 1 Październik 2003 Napisano 1 Październik 2003 Zwykle towarzystwo schodziło się w przedziale 19-19.15 przy stoliku na antresoli. Jak zobaczysz kilku typów przy jednym stoliku to jest wysokie prawdopodobieństwo, że są to koledzy po szpadlu. Zwykle ktoś kładł na stoliku ostatni numer Odkrywcy". A tak serio, to możemy się spotkać na rogu Nowego Światu i Książęcej i wejść do knajpy razem. Z tego co pisałeś wcześniej - jesteś dużym facetem w okularach, więc zbyt wielu ludzi o tym wyglądzie nie będzie się w tam kręciło. Ja również nie jestem mały - wzrost 182, waga ok. 105, wiek 38 lat, więc z rozpoznaniem nie powinno być problemu. Pozdrawiam:) SZZ
danieloff Napisano 1 Październik 2003 Autor Napisano 1 Październik 2003 OK,będę o 19.00. Mój portret pamięciowy": 180cm wzr., 26 lat, okularki, jak na dzisiejszą pogodę to chyba czarna kurtka:-) Po ile jest tam piwo?Daniel
SZZ Napisano 1 Październik 2003 Napisano 1 Październik 2003 Do zobaczenia o 19. Żywiec ostatnio był tam za dychę (byłem w Szparce z miesiąc temu).Sławek
cezarx Napisano 1 Październik 2003 Napisano 1 Październik 2003 Aktualny cennik 1. Cola z lodem i cytrynką -czasami słomka 5 zł2.Piwo 7,5 złPZDR
danieloff Napisano 1 Październik 2003 Autor Napisano 1 Październik 2003 Czysta dekadencja... Panowie eksploratorzy
cezarx Napisano 1 Październik 2003 Napisano 1 Październik 2003 Jaka dekadencja liczy sie atmosfera :))
danieloff Napisano 2 Październik 2003 Autor Napisano 2 Październik 2003 Byłem wczoraj w Szparce, razem z SZZ", któremu dziękuję za ciekawą i sympatyczną rozmowę. Szkoda, że nie miałem okazji poznać innych, ale może takowa jeszcze się znajdzie - do zobaczenia następnym razem!Daniel
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.