Mirass Napisano 1 Październik 2003 Napisano 1 Październik 2003 W Warszawie obok WAT-u stoją dwa. Jeden nawet jest ospawany na Tygrysa. Jak chcesz mogę podać dokładny namiar
arcady Napisano 1 Październik 2003 Napisano 1 Październik 2003 Ten drugi na poligonie WAT to jak sobie przypominam miał jeszcze silnik. Ale ogólnie w kiepskim stanie.
Mirass Napisano 1 Październik 2003 Napisano 1 Październik 2003 Kiedyś oba miały silniki. Na miejsce dotarły o własnych siłach. Potem w jednym z nich jeden piroman-saper rozerwał lufę. Ale degradacja wciąrz postępuje
akagi Napisano 1 Październik 2003 Napisano 1 Październik 2003 Stoją, a jakże Warszawa, ul. Czerniakowska Wszystkigo podobno 32 sztuki,Brać, wybierać, nieżałować, i nieczemu sie nie dziwować.
arcady Napisano 1 Październik 2003 Napisano 1 Październik 2003 Jak byłem ok. 96' to w Forcie Czerniakowskim było tego trochę. Na zdjęciu doliczyłem się 35 T-34. Nie wiem ile teraz zostało.
pieczarka Napisano 1 Październik 2003 Napisano 1 Październik 2003 Na poligonie w Wesołej k/Wa-wy są na pewno 2 szt.(były jeszcze we wrześniu zeszłego roku).
pieczarka Napisano 1 Październik 2003 Napisano 1 Październik 2003 ...i jest oczywiście (wspominany gdzieś na tym forum) ten przy drodze Szczuczyn-Pisz postawiony przez gościa, który w pobliskim bunkrze chciał zrobić bar.
Gość Napisano 1 Październik 2003 Napisano 1 Październik 2003 Pod Toruniem na poligonie artyleryjskim (przy drodze pomiedzy Chorągiewką a Służewem - droga dostępna dla cywilów) stoi coś co przypomina T34.A przy okazji, co z tym zbiorem z Fortów Czerniakowskich?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.