Menzo Napisano 22 Październik 2006 Autor Napisano 22 Październik 2006 Na militaria i monetki.. raczej uniwersal.Mam na oku : Rutus ultra 2, Vikinga 5 lub 6 i podobno słabego Armand Prospector. Prosze o fachową rade.PozdrawiamPs. Tak, sprawdzałem i porównywałem na forach i stronach producenta ale chciałbym znać opinie zawodowców :}
acer Napisano 22 Październik 2006 Napisano 22 Październik 2006 Rutus Ultra jest za te pieniądze całkiem, całkiem niezła.Na temat Vikinga nie wypowiem się, z Armanda i Ultry to raczej Ultrę. Moim zdaniem.
DarekD Napisano 22 Październik 2006 Napisano 22 Październik 2006 Rutus Ultra2 - zakończono produkcję.Może poczekaj na Ultrę3 (czy jak się będzie zwała).PozdrawiamDarek
Menzo Napisano 22 Październik 2006 Autor Napisano 22 Październik 2006 Na stronie Rutusa mozna jeszcze nabyc Ultra II
snajper-s1 Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 Właśnie też chciałem kupić Ultrę 2 ale jak niedługo będzie nowa i pewnie za tą samą cenę:) to ;epiej poczekać. I tak za niedługo zima więc nie będę jej używać.
Krichu Napisano 27 Październik 2006 Napisano 27 Październik 2006 Jesli chodzi o vikinga 6dx2 to jest całkiem sympatyczny,jedyna jego wada to chyba nie za duzy zasięg na moneciaki, dzis robiłem test na tym samym polu po vikingu chodziłem ace 250 i wyciagałem moneciaki choć nie ma reguły. Na razie jestem zachwycony garretem choć nieco mnie wkurza bo wyczai wszystko i trzeba nieraz mikro blaszke wyciagać
ładziak111 Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 pozbieraj jeszcze przez zimę i kup coś porządnego -taka jest moja rada zresztą słuszna
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.