watorresbo Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Napisano 29 Wrzesień 2003 witam ostatnio znalazłem niewielki guzik,na jednej stronie wybite jest J.KORCZAK WARSZAWIE" a na drugiej SOLIDITE PARIS" moje pytanie jest takie : od jakiej części ubrania pochodzić może ten guzik i kto mógł to ubranie nosićz góry wielkie dzięki
watorresbo Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Napisano 29 Wrzesień 2003 witam ostatnio znalazłem niewielki guzik,na jednej stronie wybite jest J.KORCZAK WARSZAWIE" a na drugiej SOLIDITE PARIS" moje pytanie jest takie : od jakiej części ubrania pochodzić może ten guzik i kto mógł to ubranie nosićz góry wielkie dzięki
Rafałek Napisano 3 Październik 2003 Napisano 3 Październik 2003 Witam!Bez scnu nic niekawego nie da sie powiedzieć. Zbieram guziki (głownie herbowe ale i wojskowe) już kilka lat i takiego guzika nie spotkałem. To moze być coś super ale równie dobrze może być jakiś szit. Pozdrawiam Rafałek
Pytanie
watorresbo
z góry wielkie dzięki
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.