watorresbo Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2003 witam ostatnio znalazłem niewielki guzik,na jednej stronie wybite jest J.KORCZAK WARSZAWIE" a na drugiej SOLIDITE PARIS" moje pytanie jest takie : od jakiej części ubrania pochodzić może ten guzik i kto mógł to ubranie nosićz góry wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
watorresbo Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2003 witam ostatnio znalazłem niewielki guzik,na jednej stronie wybite jest J.KORCZAK WARSZAWIE" a na drugiej SOLIDITE PARIS" moje pytanie jest takie : od jakiej części ubrania pochodzić może ten guzik i kto mógł to ubranie nosićz góry wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafałek Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 Witam!Bez scnu nic niekawego nie da sie powiedzieć. Zbieram guziki (głownie herbowe ale i wojskowe) już kilka lat i takiego guzika nie spotkałem. To moze być coś super ale równie dobrze może być jakiś szit. Pozdrawiam Rafałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
watorresbo
z góry wielkie dzięki
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.