kopijnik2 Napisano 15 Październik 2006 Autor Napisano 15 Październik 2006 palik, trochę sponiewierany, forma podobna do pochwy...
Tomko Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Obawiam się że nie do troczenia pasków, a do mocowania błotnika - było cos takiego przy starych rowerach : ?
dygacHQ Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 część widelca od roweru (osadzone jest w nim przednie koło)POzdrawiam :)
kuba321 Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 kopijnik2... podziwiam Twoją wiedzę i zaangażowanie, ale żebyś nawet biedną Mećkę pala pozbawił ? :)) Na moje to widełki od bagażnika rowerowego, albo faktycznie jakaś pochwa od szabelki. Tylko te mocowania... może jakaś jazda konna ? ? ? ?
kopijnik2 Napisano 16 Październik 2006 Autor Napisano 16 Październik 2006 po lewej stronie pierścień na słupku" ok 8 mm i ślad po drugim (?) takimi ten zestaw oczek do troczenia pasków...
Tomko Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Kopijnik, nie denerwuj się - tych mocowań jakos za cholerę nie można dopasować do różnych sposobów troczenia czy noszenia szabli/ karabeli/ szpady / rapiera czy czego tam jeszcze. Ale jeśli się mylę to z przyjemnościa przyznam Ci rację (i odrobiną żalu - CZEGO TO NIA JA TRAFIŁEM TEGO FANTA ; ))! ) Pozdrawiam - Tomko.
kopijnik2 Napisano 17 Październik 2006 Autor Napisano 17 Październik 2006 to nie tak...nie forsuję żadnej teorii...raczej za solidne na pochwę...ale te elementy do widelca też nie pasują...
huk 100 Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 kopijnik2 Musisz się pogodzić ze to tylko palik od Miećki-pozdrawiam
Pytanie
kopijnik2
palik, trochę sponiewierany, forma podobna do pochwy...
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.