bosniak Napisano 15 Październik 2006 Autor Napisano 15 Październik 2006 Witam serdecznie,czy moze mi ktos udzielic informiacji gdzie w okolicach zagania sa ciekawe miejsca do poszukiwan militariów??
Iron Duke Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 Wszędzie.Tam było pełno obozów jenieckich.Udaj się do muzeum martyrologii przy szosie do Iłowy i będziesz wiedział co i jak.
bosniak Napisano 16 Październik 2006 Autor Napisano 16 Październik 2006 a w rejonie zagania były jakies działania wojenne???czytałem o samym zdobyciu miasta przez armie czerwona i o walkach w rejonie Jasienia czy było cos jeszcze??
suchy ss Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 chodzi Wam o miejscowosc w ktorej okolicy znajduje sie jednosta wojskowa wojsk pancernych hmm Zagan-las chyba tam?jezeli tak to byly ta poligony wermachtu, do dzisiaj jest polski poliogon. Uwazajcie na siebie bo ostatnio ukryl sie tam kierowca tira ktory spowodowal wypadek:Ppzdr.Dawid
J23 Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 ten kierowca to ukrył sie w lesie kolo Świetoszowa (tam tez jest poligon), a tu chodzi o poligon przy wylocie na Żary.Pozdrawiam.!!!!!!!!!!
suchy ss Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 aaaaaaa!!!!:D to nie moje okolice wiec nie wiem, znam je tylko z tego powodu ze brat tam sluzyl:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.