Skocz do zawartości

Pas WH

Gość ARES

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam do Was pytanie ? Czy warto dać 200 zł za niemiecki oryginalny sygnowany pas WH, jedynie szycia ma nie oryginalne, reszta w stanie bardzo dobrym. Jak sądzicie ???
Napisano
Sama klamra warta jest kilkadziesiat złotych, lub nawet więcej - zależy, ile kto da. Gdybym miał doradzić... warto, ale ponad 200 to już bym się zastanawiał. Masz może link?
Daniel
Napisano
Jeżeli to ten, który widziałem, to zastanów się - klamra dosyć utleniona przy mocowaniu widelca. Prędzej czy później pewnie będziesz musiał pomyśleć o nowej...Może lepiej kupić najpierw klamrę w lepszym stanie, a potem poszukać skóry? Wyjdzie taniej. Ale 200 to chyba jeszcze nie przesadzona cena za ten wystawiony.
Pozdrawiam!
Daniel
Napisano
Masz rację chodzi dokładnie o ten co widziałeć na Allegro, do 200 z malutkim hakiem mogę dać więcej nie zobaczymy jak licytacja się potoczy. Ciekawe jest to że klamra jest od kompletu a nie składak, w prawdzie mogę kupic osobno klamrę i osobno skórę ale to już nie to.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie