Gość Napisano 29 Wrzesień 2003 Napisano 29 Wrzesień 2003 Mam do Was pytanie ? Czy warto dać 200 zł za niemiecki oryginalny sygnowany pas WH, jedynie szycia ma nie oryginalne, reszta w stanie bardzo dobrym. Jak sądzicie ???
danieloff Napisano 29 Wrzesień 2003 Napisano 29 Wrzesień 2003 Sama klamra warta jest kilkadziesiat złotych, lub nawet więcej - zależy, ile kto da. Gdybym miał doradzić... warto, ale ponad 200 to już bym się zastanawiał. Masz może link?Daniel
danieloff Napisano 29 Wrzesień 2003 Napisano 29 Wrzesień 2003 Jeżeli to ten, który widziałem, to zastanów się - klamra dosyć utleniona przy mocowaniu widelca. Prędzej czy później pewnie będziesz musiał pomyśleć o nowej...Może lepiej kupić najpierw klamrę w lepszym stanie, a potem poszukać skóry? Wyjdzie taniej. Ale 200 to chyba jeszcze nie przesadzona cena za ten wystawiony.Pozdrawiam!Daniel
Gość Napisano 29 Wrzesień 2003 Napisano 29 Wrzesień 2003 Masz rację chodzi dokładnie o ten co widziałeć na Allegro, do 200 z malutkim hakiem mogę dać więcej nie zobaczymy jak licytacja się potoczy. Ciekawe jest to że klamra jest od kompletu a nie składak, w prawdzie mogę kupic osobno klamrę i osobno skórę ale to już nie to.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.