Łazior Napisano 12 Październik 2006 Autor Napisano 12 Październik 2006 wykopałem taką płyte grubośc 7 mm moze ktoś wie od czego jest ta płyta sa wniej dwa zatrzaski jeden ułamany i 8 otworów zdwóch stron po 4 szt na najdłuszczej krawedzi płytki chyba na 2 zawiasy
Łazior Napisano 12 Październik 2006 Autor Napisano 12 Październik 2006 druga strona dla skali młotek 29 cm długosci
Łazior Napisano 14 Październik 2006 Autor Napisano 14 Październik 2006 przeglądałem troche zdjec zizów jako wyrzutni katjusz i są troche inne mniej masywne mają szczeline do obserwacji nie mają takiego solidnego zamknięcia ,w tej płycie jeden uchwyt jest wyłamany, ten na środku płyty. Dosyć charakterystyczne zamkniecie moze ktoś kojarzy od czego jest ta klapa?
PATRON Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 jak dla mnie plyta opancerzenia szyby bocznej od zisa z katiuszkami na dachu.PZTRON
fanatyk6 Napisano 12 Październik 2006 Napisano 12 Październik 2006 Daj lepsze zd. Wnioskując z pierwszego niezbyt wyraźnego zdjęcia w płycie jest owalny otwór co skłania mnie ku wersji, że jest to płyta okopowa.
Pytanie
Łazior
wykopałem taką płyte grubośc 7 mm moze ktoś wie od czego jest ta płyta sa wniej dwa zatrzaski jeden ułamany i 8 otworów zdwóch stron po 4 szt na najdłuszczej krawedzi płytki chyba na 2 zawiasy
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.