tomislaw1 Napisano 12 Październik 2006 Autor Napisano 12 Październik 2006 Witam. Uprzejmie prosze o pomoc w identyfikacji wronki. Interesuje mnie konkretnie jakie jednostki je nosily.Z gory dziekuje za pomoc.Pozdrawiam T
tomislaw1 Napisano 12 Październik 2006 Autor Napisano 12 Październik 2006 Witam. Uprzejmie prosze o pomoc w identyfikacji wronki. Interesuje mnie konkretnie jakie jednostki je nosily.Z gory dziekuje za pomoc.Pozdrawiam T
tomislaw1 Napisano 12 Październik 2006 Autor Napisano 12 Październik 2006 Tyl wronki z widocznymi charakterystycznymi zaczepami.
tomislaw1 Napisano 12 Październik 2006 Autor Napisano 12 Październik 2006 Wronka wraz z wiencem. Zostala wykopana razem z wiencem w jednym dolku.Pozdrawiam T
tomislaw1 Napisano 12 Październik 2006 Autor Napisano 12 Październik 2006 Zapomnialem dodac ze rozpietosc skrzydel wynosi 5cm.
Pytanie
tomislaw1
Witam. Uprzejmie prosze o pomoc w identyfikacji wronki. Interesuje mnie konkretnie jakie jednostki je nosily.
Z gory dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam T
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.