Winchester Napisano 11 Październik 2006 Autor Napisano 11 Październik 2006 znalazłem na Helu taki przedmiot jak widac na zdjęciu. Jest to jakiś uchwyt lecz nie znam jego prawidłowego zastosowania. Jak ma ktoś jakiś pomysł prosze pisac.
Winchester Napisano 11 Październik 2006 Autor Napisano 11 Październik 2006 dookoła jest gwintowanie .
Winchester Napisano 11 Październik 2006 Autor Napisano 11 Październik 2006 znalazłem na Helu taki przedmiot jak widac na zdjęciu. Jest to jakiś uchwyt lecz nie znam jego prawidłowego zastosowania. Jak ma ktoś jakiś pomysł prosze pisac.
Winchester Napisano 11 Październik 2006 Autor Napisano 11 Październik 2006 pod widocznym na środku przedmiotu kułkiem widnieje napisa JAG"
matiin Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 JAG - Wojskowe Biuro Śledcze" taki tam serial kiedys był:)))
Winchester Napisano 11 Październik 2006 Autor Napisano 11 Październik 2006 ten sam skrót znalazłem na pewnej aluminiowej łusce . A co do średnicy to wynosi 11 cm
tomislaw1 Napisano 12 Październik 2006 Napisano 12 Październik 2006 Witam. Jest to uchwyt od niemieckiego pojemnika uzywanego do przenoszenia i transportu pociskow. Po rozmiarze wnosze iz moze to byc od 105mm aczkolwiek moge sie mylic.Pozdrawiam T
Pytanie
Winchester
znalazłem na Helu taki przedmiot jak widac na zdjęciu. Jest to jakiś uchwyt lecz nie znam jego prawidłowego zastosowania. Jak ma ktoś jakiś pomysł prosze pisac.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.