bachus Napisano 10 Październik 2006 Autor Share Napisano 10 Październik 2006 Witam, jestem tu świeży" i mam taki problem: chciałem kupić ACE 250 i znalazłem go w amerykanskim sklepie, koles który mi go miał zamówic i wysłać zamówił mi nie ace 250 lecz csi 250, nie moge wyszukać na polskich stronach info o tym modelu, nie wiem jaka jest różnica i czy to dobry wybór. Gdyby ktoś z szanownych forumowiczów mógłby mi pomóć byłbym bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopi Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 Witam.Z tego co się zdążyłem zorientować CSI to piszczałka zrobiona na bazie ACE. Teoretycznie przeznaczona jest do uzytkowania przemysłowego" ale zasięgi ma pewnie identyczne jak ACE. Różnice to tylko dwa tryby pracy All i CUSTOM - wystarczy w zupełności no i wskazania dyskryminacji nie są na monety tylko metale. Trzeba dopasować w praktyce wsazania CSI ze wskazaniami ACE i będzie git.PozdrawiamKopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Neumarkt Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 A nie lepiej kupić w Polsce,podejrzewam że kupując go USA sporo przepłacisz,chodzi o sam zakup+dodatkowe koszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bachus Napisano 15 Październik 2006 Autor Share Napisano 15 Październik 2006 Kopi dzięki za zainteresowanie troche sie juz dowiedziałem: CSI250 jest przeznaczony dla sluzb dochodzeniowych policji,technikow pirotechnicznych. Koleś zmienił zamówienie i bede miał ACE:) von Neumarkt wszystkim polecam sposób w jaki ja kupiłem wykrywacz... W stanach ten model kosztuje 212$ z wysyłką wyjdzie jakies 220$ rachunek jest prosty. Jedyny minus to ewentualne problemy z gwarancją, ale coś za coś. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.