okejos Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2003 wtitam. wpadła mi w łapki polska manierka w fajnym stanie . piękne bicia ale... jest to standartowe. oto foto.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 Ja mam identyczną ale rok 1939 i nr 45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2003 wtitam. wpadła mi w łapki polska manierka w fajnym stanie . piękne bicia ale... jest to standartowe. oto foto.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2003 a zdrugiej strony jest takie..... to jest rok wybity ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2003 hehe juz wiem, znalazłem , nauka.... najpierw szukaj potem pytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 Częst się jeszcze trafiają. Ale gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwro Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 No właśnie, ciekaw jestem jaki ta manierka ma nr seryjny. Bo ja wykopałem taką i ma chyba identyczne bicia. Co do roku nie jestem pewien bo moja może mieć 1939. Numer i rok sprawdzę w domu.marwro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
okejos
wtitam. wpadła mi w łapki polska manierka w fajnym stanie . piękne bicia ale... jest to standartowe. oto foto..
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.