muslim Napisano 27 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2003 Właśnie wykopałem łuske kaliber 35.5 mm, mosiężna.Na spłonce bicia: 322-43r. 184-C - na zewnętrznym okręgu, a na części bezpośrednio przylegającej do spłonki 3 pólokregi a między nimi 254 , 530, 43r.Czy wiecie od czego to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 3 Październik 2003 Autor Share Napisano 3 Październik 2003 Nic nikt nie wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 Mam podobną, rosyjską i bicia nawet prawie takie same ale moja ma kaliber 45 mm i jest od rosyjskiej rusznicy p.panc. Zobacz sam: http://inert-ord.net/russ02i/mort_at/index.html" pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 3 Październik 2003 Autor Share Napisano 3 Październik 2003 To nie jest ta. Moja na dnie ma okrąg dookoła spłonki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2003 A z jakiego kraju pochodzi? Jakie kraje używały bić - r.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
muslim
Czy wiecie od czego to może być?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.