SP17 Napisano 27 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2003 Witam. Pytanie jest raczej techniczne. Po zainstalowaniu gierki kompletnie nic się nie dzieje. Po wejściu w pasek Programy - i po wybraniu tej własnie - kursor zamienia się w klepsydrę. Wydaje się, że zaraz gra otworzy się a tu nic!!! Klepsydra nie znika a komputer zawiesza się - muszę resetować by wyjśc z niego. Co to za objaw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proteus Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 u mnie troche samolocik lata ale fatalne jest sterowanie.troche pomaga jak zmniejszysz rozdzielczosc i ilosc szczegolow...milej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 27 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2003 Mówiłem, że gra nie chce odpalić, to jakiej miłej zabawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryf Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 Sprawdz wymagania gry i porownaj je z Twoimi parametrami kompa,jesli wszystko jest ok to moze jeszcze sprawdz wersje DirectX a jesli to nie pomoze to dla mnie masz wersje ze stadionu(pirata):)Pzdr Gryf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 10 Październik 2003 Autor Share Napisano 10 Październik 2003 Witam. Wymagania sprzetu mam ok. sprzedajacy powiedział, że muszę ściągnać, czy zainstalować cracka, który jest na płycie. Problem w tym , ze nie wiem jak to zrobić. Czy ktoś z forumowiczów mógłby podać mi na priva krok po kroku jak to zrobić? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 Sprzedający mógł wspomnieć o patchu". Natomiast o cracku" wspomnieć mógł pirat (albo diler, ale nie o taki crack chodzi) :-)powodzenia,M (sam używam gier z crackami :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 10 Październik 2003 Autor Share Napisano 10 Październik 2003 Kupiłem pirata. Powiedzial, że muszę chyba zainstalować cracka, i że jest on na tej płytce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 No to poszukaj katalogu crack". Nie ma?Najczęściej crackiem jest plik .exe, który zastępuje oryginalny plik uruchamiający grę - trza przegrać go w miejsce oryginalnego.Poszukaj go na CD - wyszukaj wszystkie pliki *.exe. Wśród nich szukaj cracka. Może tak się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 10 Październik 2003 Autor Share Napisano 10 Październik 2003 no to chyba jesteśmy w domu. Od paru dni gdy tylko włączekompa zaraz ukazuje się że nie moze znależć pliku puf. exe. lub jego cześci. W co i jak wejsc do tego kraka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 Na płytce powinien być taki plik. Powinieneś skopiować go do katalogu z grą lub spróbować odpalić po przekopiowaniu do tego katalogu. Krak to programik oszukujący zabezpieczenia - albo jakoś tak.vR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 11 Październik 2003 Autor Share Napisano 11 Październik 2003 Napiszcie dokladnie, w co wejść by go skopiować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 Nie wiadomo dokładnie gdzie musisz wejść - zależy od tego jak pirat nagrał płytkę.Musisz sam wyszukać ten plik, przeglądaj uważnie wszystkie katalogi na CD po kolei, albo zrób tak:Start -> Znajdź -> Pliki lub foldery -> Nazwa: *.exeSzukaj w: Litera Twojego CD-Romu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 11 Październik 2003 Autor Share Napisano 11 Październik 2003 zrobiłem tak jak napisałeś. Jako literę CD wybrałem Wings of honour. W nazwie wpisałem tylko exe. Pojawily się takie pliki czy katalogi: setup, dxsetup, iv5play, E:/ , E:/DirectX9, E:/Indeo. U kumpla ta gra zadziałała gdy nacisnął ALT CTRL DELETE. U mnie za cholerę nie chce. U brata na Windows2000 tylko intro. By nie nudzić innych podaję nr GG 5506137. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 11 Październik 2003 Autor Share Napisano 11 Październik 2003 Wlaśnie kupiłem oryginalną płytkę i ... to samo co z piracką. Nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.