Skocz do zawartości

Wings of honour.

SP17

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Pytanie jest raczej techniczne. Po zainstalowaniu gierki kompletnie nic się nie dzieje. Po wejściu w pasek Programy - i po wybraniu tej własnie - kursor zamienia się w klepsydrę. Wydaje się, że zaraz gra otworzy się a tu nic!!! Klepsydra nie znika a komputer zawiesza się - muszę resetować by wyjśc z niego. Co to za objaw?

• 2 weeks later...
Witam. Wymagania sprzetu mam ok. sprzedajacy powiedział, że muszę ściągnać, czy zainstalować cracka, który jest na płycie. Problem w tym , ze nie wiem jak to zrobić. Czy ktoś z forumowiczów mógłby podać mi na priva krok po kroku jak to zrobić? Pozdrawiam.

Sprzedający mógł wspomnieć o patchu". Natomiast o cracku" wspomnieć mógł pirat (albo diler, ale nie o taki crack chodzi) :-)

powodzenia,
M (sam używam gier z crackami :-)

No to poszukaj katalogu crack". Nie ma?
Najczęściej crackiem jest plik .exe, który zastępuje oryginalny plik uruchamiający grę - trza przegrać go w miejsce oryginalnego.
Poszukaj go na CD - wyszukaj wszystkie pliki *.exe. Wśród nich szukaj cracka. Może tak się uda.

Na płytce powinien być taki plik. Powinieneś skopiować go do katalogu z grą lub spróbować odpalić po przekopiowaniu do tego katalogu. Krak to programik oszukujący zabezpieczenia - albo jakoś tak.
vR

Nie wiadomo dokładnie gdzie musisz wejść - zależy od tego jak pirat nagrał płytkę.
Musisz sam wyszukać ten plik, przeglądaj uważnie wszystkie katalogi na CD po kolei, albo zrób tak:

Start -> Znajdź -> Pliki lub foldery ->

Nazwa: *.exe
Szukaj w: Litera Twojego CD-Romu

zrobiłem tak jak napisałeś. Jako literę CD wybrałem Wings of honour. W nazwie wpisałem tylko exe. Pojawily się takie pliki czy katalogi: setup, dxsetup, iv5play, E:/ ,
E:/DirectX9, E:/Indeo. U kumpla ta gra zadziałała gdy nacisnął ALT CTRL DELETE. U mnie za cholerę nie chce. U brata na Windows2000 tylko intro. By nie nudzić innych podaję nr GG 5506137. Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie