milok45 Napisano 5 Październik 2006 Autor Share Napisano 5 Październik 2006 Mam pytanie moze ktos posiada informacje na temat mapników-raportówek używanych przez WH. Chodzi mi głównie o wzory niestandardowe(inicjatywa własna żołnierzy) foty archiw. mile widziane z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 mile widziane w wh były mapniki rosyjskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milok45 Napisano 12 Październik 2006 Autor Share Napisano 12 Październik 2006 w dziale identyfikacja umieściłem mapnik jak na fotach poniżej, jak na razie bez odpowiedzi,jestem ciekawy czy model ten mógł być używany w czasie WWII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milok45 Napisano 12 Październik 2006 Autor Share Napisano 12 Październik 2006 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milok45 Napisano 12 Październik 2006 Autor Share Napisano 12 Październik 2006 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 Mi on wygląda na powojenny.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 A jak sa sygnowyne zatrzaski?poz Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milok45 Napisano 13 Październik 2006 Autor Share Napisano 13 Październik 2006 właśnie problem w tym że nie posiada sygnatur nigdzie poza podpisem jakiegoś gościa wykonanym prawdopodobnie ołówkiem kopiowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.