jasradocha7 Napisano 5 Październik 2006 Autor Napisano 5 Październik 2006 Witam.Proszę o pomoc w ID tego czegoś.Dzięki z góry i pozdro.
von Neumarkt Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 Nie jest to przypadkiem odważnik kubełkowy?Jak możesz daj zdjęcie z boku.
jasradocha7 Napisano 5 Październik 2006 Autor Napisano 5 Październik 2006 Chwilowo nie mogę zrobić zdjęcia ale faktycznie z boku wygląda jak trapez.Ma carskiego orła więc czy to armijny fancik czy apteczny?Pozdro.
jasradocha7 Napisano 6 Październik 2006 Autor Napisano 6 Październik 2006 O i to jest konkret dopiero.Ale i tak dzięki wielkie wszystkim.Pozdro.
lisek68 Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 Odważnik miseczkowy "??? ,raczej tak.
jasradocha7 Napisano 5 Październik 2006 Autor Napisano 5 Październik 2006 No i dalej jestem w tym samym miejscu.Bardzo dziękuję za odpowiedź ale niestety niewiele ona wnosi do mojej dalszej wiedzy.Może wreszcie ktoś naprawdę powie coś konkretnego.Pozdro.
mietek Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Przeciez sa 2 konkretne odpowiedzi, jest to odwaznik.Kolejny mniejszy sie wkladalo we wneke. Ten zas ktory masz wchodzi do srodka wiekszego. Tak ze tworzyla sie piramidka" coraz mniejszych odwaznikow.A uzywany mogl byc wszedzie. Orzel swiadczy ze odwaznik byl zertyfikowany i zatwierdzony do stosowania w handlu.
Pytanie
jasradocha7
Witam.
Proszę o pomoc w ID tego czegoś.
Dzięki z góry i pozdro.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.