zalekoj Napisano 3 Październik 2006 Autor Napisano 3 Październik 2006 witam po raz pierwszy mam pytanko czy ktoś posiada jnformacje jakieś rysunki na temat zapalnika nacijskowego DZ-35 dziekuje za wszelkie jnformacje oj.
Darek419 Napisano 4 Październik 2006 Napisano 4 Październik 2006 http://spaghetti-wars.de/gal.d.minen2.htmDo wyboru.
zalekoj Napisano 4 Październik 2006 Autor Napisano 4 Październik 2006 dzieki za info ale ja taki sam mam w lesie i sie zastanawiam czy jak zaczne wnim majdrowac to co mnie pourywa jaki ma ładunek i jak go rozebrac, wolalbym by sie nic nie stało mam dzieciaka do wychowania.
zalekoj Napisano 3 Październik 2006 Autor Napisano 3 Październik 2006 witam po raz pierwszy mam pytanko czy ktoś posiada jnformacje jakieś rysunki na temat zapalnika nacijskowego DZ-35 dziekuje za wszelkie jnformacje oj.
zalekoj Napisano 4 Październik 2006 Autor Napisano 4 Październik 2006 witam ponownie widze że w narodzie jakaś ciemnota nikt nie wie nic na temat tego zapalnika a morze problem tkwi ze ja jestem pierwszy raz na forum .
Pytanie
zalekoj
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.