Szturman88 Napisano 2 Październik 2006 Autor Napisano 2 Październik 2006 Witam w czwartek lece do Tynezji do miejsciwości Sousse (sus)byłem tam w zeszłym roku i w odległości tak mniej więcej 2 km od centrum znalazłem bynkier.Ostatnio w galerii pan Marek Lewczuk umieścił w galeri zdjęcia tego bunkra. I mam pytanie czy w okolicy znajduja się jeszcz jakieś obiekty tego typu. Za wszelką pomoc dziękuje i pozdrawiam.
Szturman88 Napisano 2 Październik 2006 Autor Napisano 2 Październik 2006 Przeraszam ale miało być Tunezja a nie Tynezja:)
a.korbaczewski Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 w Hurghadzie są conajmniej 2 na plaży
Szturman88 Napisano 3 Październik 2006 Autor Napisano 3 Październik 2006 Podobno są to bunkry Francuskie może ma ktos jakieś schematy no i zdjęcia i czy toczyły sie tam jakieś walki w pasie tych umocnień.Pozdrawiam
IRONRAT Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 Hurgada to Egipt, trochę daleko.Najciekawsze rzeczy z IIWŚ są na południu w pobliżu granicy z Libią.Ironrat
IRONRAT Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 Musiałbyś zwiedzić okolice Kasserine lub też jeśli chodzi o fortyfikacje, są pozostałości linii Mareth.Ironrat
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.